Behandelingen

Wij streven naar optimale resultaten. Gezond, veilig en met de best mogelijke kwaliteit.

Huidverbeterende behandelingen

Om de huid in optimale conditie te brengen, worden de gezonde producten van dr. Baumann geadviseerd. Dit is de eerste stap naar een mooiere en gezonde huid. Het kan echter zijn dat we de huid een handje moeten helpen om het resultaat te versnellen of omdat een effectievere aanpak wenselijk is. Hiervoor zijn verschillende behandelingen in de praktijk mogelijk:

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van onderstaande ingrediënten:

 

Salicylzuur:

Azaline zuur

Melkzuur

Arnica montana

Amandelzuur

Glycolzuur

Tichloorazijnzuur (TCA)

Retinolzuur (vitamine A-zuur/ Tretinoine)

 

Door deze ingrediënten en (fruit)zuren te combineren ontstaan er professionele peelings die voor diverse huidtype en huidproblemen ingezet kunnen worden voor:

 

Huidversteviging en hydratatie

Depigmentatie

Egalere huidstructuur

Behandeling van acne, eczeem en rosacea

 

Tarieven:

Voor huidverbeterende behandelingen hanteren wij een uurtarief. Zo kunnen we elke behandeling aanpassen naar de behoefte van de huid.

Gelaatsbehandeling vanaf 15 minuten €15,-

Voor € 30,- is er al een behandeling mogelijk inclusief professionele peeling.

(semi) permanente make-up wenkbrauwen

 

Ondanks dat Permanente make-up (PMU) lang blijft zitten, is het niet voor altijd. Het is dus eigenlijk semi permanente make-up. Met fijne naaltjes die snel heen en weer gaan, wordt het pigment in de huid geplaatst. Omdat het niet zo diep gaat als een tatoeage, blijft het ongeveer 1-2 jaar zitten. Wij adviseren om elke jaar de wenkbrauwen bij te laten werken om zo een mooi resultaat te behouden. De behandeling is goed te verdragen en verdoving is daarom meestal niet nodig.

Poederwenkbrauwen (powderbrows):

Bij deze techniek wordt de wenkbrauw op een natuurlijke manier opgevuld met pigment. Deze techniek is voor bijna ieder huidtype geschikt.

Inclusief  1 nabehandeling en verzorging voor thuis   € 295,-
Bijwerken binnen 1 jaar incl. verzorging voor thuis    € 175,-
Bijwerken binnen 2 jaar incl. verzorging voor thuis   € 250,-

     


Hairstroke techniek:

Mijn het fijnste naaldje worden er losse haartjes gezet met de machine. Hierdoor wordt er een natuurlijke wenkbrauw gecreëerd.

Inclusief 2x nabehandeling en verzorging voor thuis  € 350,-
Bijwerken binnen 1 jaar incl. verzorging voor thuis.    € 295,-

     


Swisscolor pigmenten

Een mooie wenkbrauw zetten en behouden vergt veel vakkennis. De juiste techniek beheersen is een must. Het is misschien niet iets waar je meteen aan denkt maar de pigmenten die gebruikt worden zijn minstens zo belangrijk en vormen de juiste basis van elke PMU behandeling.  Ook in de wereld van permanente make up worden nog steeds ingrediënten gebruikt die een negatieve invloed hebben in de huid. Ze kunnen verkleuren of zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid. Omdat we een veilig product met de best mogelijke kwaliteit het allerbelangrijkst vinden, zijn we uiteindelijk uitgekomen bij de pigmenten van Swisscolor.

Het is een merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid en kwaliteit. De pigmenten zijn dan ook ijzeroxide vrij en vrij van paas en PAK’s. Dit zijn stoffen die in het lichaam omgezet kunnen worden tot kankerverwekkende stoffen.